Gezichtsbehandelingen

Cenzaa Cleansing (45 minuten) € 39.50
Reiniging, peeling, verwijderen onzuiverheden, masker, verzorgende creme.

Cenzaa Impression (55 minuten) € 49.50
De Perfecte kennismakingsbehandeling.
Geurreis, huidanalyse, reiniging, epileren, peeling aangepast aan de huid, onzuiverheden verwijderen massage of masker, verzorgende creme.

Cenzaa Moments (85 minuten) € 63.50
De ultieme Cenzaa behandeling. Zeer ontspannen behandeling.
Geurreis, huidanalyse, reiniging, epileren, peeling aangepast aan de huid, onzuiverheden verwijderen, serums aangepast aan de huid, uitgebreide massage, masker, verzorgende creme.

Cenzaa Hyaluron Therapy (85 minuten) € 74.50
Een hydraterende behandeling waarbij uw huid intens gevoed en verzorgd wordt. Als de moments behandeling, maar hierbij worden therapeutische hydraterende ingredienten gebruikt. Deze geven uw huid haar glans en vitaliteit weer terug.

Cenzaa Clearifying (acne) (45 minuten) € 44,50
Deze behandeling is gericht op het intensief reinigen van de huid. Verstopte porien en puistjes worden efectief behandeld en de vorming van nieuwe onzuiverheden wordt tegengegaan. De Clearifying behandeling brengt de huid weer in haar natuurlijke balans en zorgt voor een mooie en gezonde uitstraling.

Cenzaa Botuline Look (85 minuten) € 82,50
De behandeling voor een stralende oogopslag. Als de Cenzaa Moments, maar aangevuld met een speciale oogbehandeling. Deze bestaat uit een botuline oogmasker, een ampul en een bindweefsel massage rond het oog; deze combinatie geeft een natuurlijk botoxeffect.

Cenzaa Botuline Beauty (100 minuten) € 94,50
Geeft het gelaat een mini facelift op een natuurlijke wijze. Gelijk aan de Botuline Look, maar dan voor het hele gelaat. Een zeer ontspannen anti-aging behandeling.

Cenzaa AHA Therapy (30 minuten) € 38,50
De AHA Therapy is een behandeling gericht op huidverbetering en herstel. Om de huid te voorzien van de juiste producten worden alle huidzones in kaart gebracht. De huid ondergaat een fruitzuurpeeling met Mandelico of Glycol, dit stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Door de natuurlijke antibacteriele eigenschappen zal de huidflora in balans komen en de talgproductie verminderen.
Waar zijn fruitzuurbehandelingen geschikt voor:
* Acne
* Rimpels
* Droge huid
* Littekenweefsel
* Pigmentstoornissen

Behandeling upgraden
Hyaluron concentraat (hydraterend) € 7,50
Caviaar ampul (oppeppend) € 7,50
Purovin ampul (zuiverend) € 7,50
Hibiscin ampul (verstevigend) € 7,50
Magnificent lifting concentrate
(verstevigend anti aging) € 12,50