eKSeption, chemische peeling

Als u uw huidige verzorging van uw huid wil verhogen naar een huid verbeterend niveau kiest u voor eKSeption! Met Chemische Peelings denk je al snel aan “foute zuren” die slecht zijn voor je huid. De Peelings van Ekseption zijn op natuurlijke basis. Denk aan papaya, pompoen, komkommer en suikerriet die op innovatieve wijze zijn samengesteld om je huid MOOIER te maken.

De PH waarde van uw huid is hetzelfde als de zuurgraad van de huid. Met eKSeption gaan we ervoor zorgen dat de PH waarde van uw huid weer tot een normale waarde komt, zodat huidklachten verminderen of zelfs verdwijnen. Er zijn weinig huid verbeterende merken die beloftes ook daadwerkelijk waarmaken. Bij eKSeption gaat alle eer naar de resultaten.

Er zijn 13 peelings, dus voor ELKE huid!! Ook in de zomermaanden! Het is heel simpel: volg de visie en werkwijze van eKSeption en dan worden de resultaten behaald, onderhouden en behouden! De peelings van eKSeption zijn uitsluitend natuurlijk & biologisch.

Belangrijk: als u kiest voor de peelings van eKSEption bent u verplicht om de benodigde producten van eKSeption aan te schaffen ter vervanging van uw huidige verzorging.

Benieuwd of dit wat is voor uw huid? Klik hier

Basisprincipe van een chemische peeling

Het basisprincipe van een chemische peeling (of peeling met zuren) is ongeacht het soort zuur hetzelfde: het verwijderen/losmaken van de dode huidcellen én het stimuleren van de celdeling (celvernieuwing).

De chemische peeling gaat dus ‘aan het werk’ in de diepere huidlagen.

Hierdoor wordt een gladde, jonge huid verkregen.

Ekseption heeft unieke blends gemaakt en werkstoffen aan de zuren toegevoegd, waardoor elke peeling specifieke huidproblemen zal behandelen.

Een jonge huid vernieuwt zich volledig om de 28 dagen.

Door het ouder worden vertraagt dit proces elk jaar en wordt de bovenste huidlaag met verhoornde cellen dikker en oneffen.

De dikte van de verhoornde cellaag kan ook toenemen door ultraviolet licht.

Wat houdt de kuur behandeling in?
meer informatie